Die opwekking van onreelmatige golwe in 'n hidrouliese model. - Muller, Floris Petrus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.