Die persoon en rol van die profeet in die ou Nabye Ooste : 'n godsdiensfenomenologiese studie met spesiale verwysing na Moses, Elia en Jeremia - Malherbe, Johannes Stefanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1985.