Die plek van die strukturele metode in die hermeneutiek van Paul Ricoeur - Louw, Tobias Jan Godfried (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.