Die vergelyking van twee stuwerontwerpe in 'n geroerde tenk ten opsigte van drywing, suspendering van partikels en massa-oordrag. - Coetzee, Michiel Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.