Die versorging van die kinderhuiskind met spesifieke verwysing na die hoerskoolseun in die Murray Kinderhuis te Wellington - Liebenberg, Willem Casparus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1985.