Jahwe en die Joodse volk in die lig van Jeremia 30-31 : 'n eksegeties-hermeneutiese studie - Van Wyk, Arnoldus Christiaan Vlok (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1985.