Kwaliteitsversekering in die moderne onderneming en 'n beskouing van kwaliteit in die bottelering van wyn - De Bruyn, Pieter Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.