n Benaderingswyse vir die uitbreiding van verwerkingskapasiteit in die Suid-Afrikaanse landbou. - Biesenbach, Reinald Ulrich (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Ing.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.