n Eksperimentele ondersoek na die verband tussen die hoogste lekstroom en soutgehalte in 'n soutmistoets op 'n langstaaf isolator. - Du Toit, Christiaan Krynauw (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.