n Ondersoek na die verband tussen ruimtelike verhoudingsinsigte en die akademiese prestasie van eerstejaarstudente - Visser, Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.