n Teoretiese ondersoek na en die praktiese implementering van 'n frekwensiehuppel-radiostelsel in die B.H.F.-band - Spammer, Francois Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.