n Vergelykende studie met pluimvee en varke om die verteerbaarheid van energie en aminosure in verskillende voedingstowwe te bepaal - Paulse, Marius Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.