Ontwikkeling van 'n model bestuursinligtingstelsel vir die meganiese onderhoud-afdeling van die Weskaapse streek van die S.A. Vervoerdienste. - Scheeres, A. M.(Adriaan Marius) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.