Vormtendense by Opperman : met spesiale verwysing na die simboliseringsproses, soos gedemonstreer in die variante van 'Blom van die baaierd' - Van Niekerk, Elmari (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.