Delegering as noodsaaklike komponent van effektiewe skoolhoofskap : 'n onderwysadministratiewe beskouing - Van Papendorp, D. H.(Dirk Hermanus),1949- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevorderde werkstuk (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.