Die bediening van Johannes du Plessis, 1868-1935 in die Ned. Geref. Kerk met besondere verwysing na sy teologiese denke : 'n kerkhistoriese studie - Erasmus, Abraham Stefanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1986.