Die leer van die volharding van die heiliges met spesiale verwysing na die opvatting van G.C. Berkouwer - Pretorius, P. A. C. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1986.