Die pastorale gerigtheid van die prediking in die gemeente : 'n empiriese ondersoek na die parakletiese momente in die prediking rondom kerklike feesdae - Du Toit, Francois Jakobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1986.