Die rol van eksterne onderwyskonsultasie in onderrigontwikkeling as komponent van institusionele ontwikkeling - Terblanche, F. D.(Francois Derick) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.