Die skoolhoof en personeelbestuur met verwysing na personeeldissipline en korrektiewe optrede - Visagie, W. A. L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevorderde werkstuk (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.