n Inleidende studie cor die elastiese karakterisering van grondlaagmateriale en die meganistiese ontwerp van gruispaaie. - Marshall, Thomas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.