Samewerking tussen universiteite en blanke-onderwyserskolleges : 'n histories-kritiese ondersoek - Van der Colff, J. R. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevorderde werkstuk (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.