Verstopping van 'n gepakte bed deur gekonsentreerde suspensies. - Human, Daniel Benjamin Verwoerd (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.