Vryheid van die wet : 'n studie oor die wetsbegrip van Paulus soos dit veral in Romeine 7 na vore kom - Rabe, Nicolaas Georg (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1986.