Die beroepstelsel van die Nederduitse Gereformeerde Kerk : 'n skriftuurlike fundering en kerkregtelike ontleding - Muller, Johann Raymond (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1987.