Die aktualiteit van ligte geestelike musiek in die SKJA : lidmaat se geestelike belewing - Holtzhausen, J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.