Die ontwikkeling en evaluering van 'n eksperimentele sistmodel as biotoetssisteem in proefdiere - Ligthelm, Attie Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.