Die waarde van die verskillende prognostiese parameters in uteriene sarkoom - Deale, Casper Johannes Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.