Ontleding van wiskundige begrippe benodig vir aardrykskunde en algemene wetenskap in die senior primere en junior sekondere fases - Janse van Rensburg, Daniel Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.