Aanwending van elektroantennografiese metodes in die chemiese karakterisering van semioverbindings van kewers - Petersen, Warren G. B.(Warren Granville Bernedict) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.