Advertensietekens se impak op die stedelike omgewing en die effektiwiteit en doeltreffendheid van beheermaatreels met Wellington as studiegeval - Brand, J.(Johan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.