Beroepstres en streshantering by maatskaplike werkers wat betrokke is by intervensie met seksueel misbruikte kinders - Van Wyk, Carlien (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (PhD (Social Work))--University of Stellenbosch, 2011.