Die afbraak van die godsgeloof sedert Descartes en die antwoord van Hans Kung in sy boek 'Does God exist?' - Van Heerden, W. J. S.(Willem Jacobus Stefanus),1950- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.