Die bemarkingstrategie-implikasies vir toerisme-aanbiedings vir blanke afgetredenes in die R.S.A. - Theron, Edwin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.