Die bepaling van die oorlaspotensiaal van reukbesoedeling - Wessels, S. D. N.(Stephanus David Naude) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.