Die beplanning en ontplooiing van groot logistieke stelsels met 'n toepassing op die Suid-Afrikaanse graanbedryf - Du Preez, Nicolaas Deetlefs (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.