Die berekening van onbestendige lugdinamiese vlerk-liggaam interaksie met behulp van 'n doebletroostermetode - Van Zyl, L. H.(Louwrens Hermias) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.