Die boodskap en teologiese betekenis van die loflied volgens Psalms 146-150 - Viljoen, Nicolaas Albertus Lodewyk (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1990.