Die dialektiek van taal en ervaring : 'n krities-vergelykende interpretasie van die beskouinge van Husserl en Wittgenstein oor die verhouding tussen taal en ervaring - Van der Merwe, W. L.(Willem Lodewikus),1957- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Lit. et Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.