Die effek van sosiaal-ekonomiese deprivasie, studie-orientasie en ouerlike belangstelling op skoolprestasie - Loubser, Jacob Oosthuizen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.