Die funksie van die hoopperperspektief in die pastoraat aan die gesin van die terminale pasient - Esterhuyse, R.(Riaan),1963- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.