Die funksie van die metodiek in die christologie : 'n ondersoek aan die hand van E. Schillebeeckx se Jesus-boeke - Malan, Daniel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1990.