Die hantering van stedelike vaste afval in die Kaapse metropolitaanse gebied - Pretorius, Daniel Frederick (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads-en streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.