Die indusering van geslagsaktiwiteit by Angorabokke deur middel van heteroseksuele kontak - Diedericks, Johan Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.