Die instelling van afgebakende dekseisoene met 'n gepaardgaande sinchronisasie- en KI-program by 'n vrylopende Simmentalerkudde - Rademan, Pieter Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.