Die invloed van die Koreaanse herlewing op die sending van die Koreaanse kerk - Smith, C.(Carel),1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.