Die invloed van koshuisinwoning op die selfkonsep van die adolessent - Loxton, H. S.(Helena Susanna) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.