Die invloed van regeringsbeleid op die toelatings van geestesvertraagdes te Alexandra-Sorg-en-Rehabilitasie-Sentrum - Engels, E.(Elizabeth) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (MPA) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.