Die invloed van studiehoudings en -gewoontes op die angsbelewing van 'n groep standerd sewe leerlinge tydens eksamen - Lotter, Siebert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.