Die invloed van verdeelde stikstofbobemesting op vegetatiewe groeitempo en reproduktiewe komponente van lentekoring - Mostert, J. A.(Johannes Albertus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Foutiewe paginering.